Om os

GOODY er skabt af passionerede cykelentusiater med et ønske om, at fremhæve cyklens elegance med en kvalitetsholder udført i et originalt og cool design. I Danmark er vi knap en halv million motionister, der foretrækker racercyklen, når vi skal motionere. Det gør vi på grund af fællesksabet, den smukke danske natur og fornemmelsen af frihed, når vi kører de danske landeveje tynde.

Cykling er mere en livsstil end en sport og det er præcis derfor, vi har skabt BIKEHORN. Efter flere års søgen, er det ikke lykkedes os at finde en cykelholder eller cykelophæng, som kombinerer funktionalitet og design i en grad, som vi ønskede. Vi er derfor super stolte over, at kunne præsentere alle vores medentusiater for BIKEHORN.

BIKEHORN er designet og produceret i Danmark og består af materialer i højeste kvalitet. BIKEHORN repræsenterer desuden elementer fra cyklen og er således produceret af det klassiste gedebukkestyr og racersadel.

Du er altid velkommen til at kigge forbi vores lager, hvor du kan se de forskellige BIKEHORNs. Der er altid kaffe på kanden og vand på køl, så det er bare at smide raceren forbi vores lager i Hvidovre.

 

Vores logo, som vi er stolte af 😜 er ligeledes udtænkt udfra cykeldele,krank og hjul.

Åbningstider

Mandag – fredag: kl. 9-18

Lørdag: kl. 9-14

Søndag – lukket …..der cykler vi! Og gerne til løb