Dansk produceret cykelophæng med et twist af design

/
november 21, 2020
Goody præsenterer et nyt ophæng, som er designet og produceret i danmark. Ophænget har fået navnet Bikehorn™, fordi det er designet til at passe til mere end én type situation, miljø, anledning. Bikehorn™ udmærker sig ved sit enkle design og sin kompromisløse kvalitet fra ende til anden. Ved sin blotte tilstedeværelse vil det underspillede design kunne bidrage til atmosfæren på dit hjem.Det lette, funktionelle design gør det nemt at skabe den helt rigtige atmosfære, hvad enten denne skal være formel eller uformel. Og det enkle, indbydende design giver dig lyst til at sætte dig ned sadlen og komme i gang med dagens træning. Bikehorn™ er designet til dit hjem – med fornøjelse.

Bikehorn er summen af et enkelt og smukt design kombineret med cykeleksperters ideer om, hvordan et produkt skal se ud.

Det har en æstetik, der virker beroligende, men også giver en følelse af power. Ligesom sofaen i din stue indbyder dig til at slappe af, gør Bikehorn dig i stand til at træne mere produktivt.

Kontakt os for at høre mere og de muligheder vi ellers arbejder på. Send hurtigt en mail til: say@goody.dk eller ring til vores butik på tlf. 20217570

Leave a Comment

Your email address will not be published.